Lumo Energi

Lumo Energi x Mjuk

Vem vill inte ha nya möbler nu och då? Men hur blir du av med de gamla och varifrån hittar du ny och hållbar inredning? Med vår nya samarbetspartner Mjuk gör vi din vardag lite enklare och mer hållbar igen.
 

Kundförmån på inredningsfynd

På Lumo Energi vill vi göra det enkelt och smidigt att göra hållbara val i vardagen. Därför passar second hand inredningsbutiken Mjuk som vår samarbetspartner.

Mjuk säljer second hand kvalitetsmöbler i sin onlinebutik och erbjuder ett enkelt och pålitligt sätt att både köpa och sälja begagnade möbler.

Mjuk gör det enkelt för dig

Kvaliteten på alla produkter som säljs av Mjuk har kontrollerats och produkterna har rengjorts noggrant. När du säljer möbler hämtar Mjuk möblerna från ditt hem då när det passar dig. Du behöver inte oroa dig för att tvätta möblerna, förhandla med potentiella kunder eller om det finns maskhål i skänken. Mjuk tar helt enkelt hand om hela processen från dörr till dörr och levererar när det passar dig.

Kolla in Mjuks utbud

”Med Mjuk är det miljövänligt och enkelt att köpa nya möbler eller sälja gamla. Det är skönt när du inte längre behöver anpassa dig till potentiella köpares scheman.”

15 % rabatt och gratis upphämtning

Som Lumo Energis kund får du nu rabatt på både Mjuks köp- och säljtjänster. Läs mer om rabatten i Min Lumo.

Logga in till Min Lumo

Hur kan vi hjälpa dig?

Undrar du över fakturering, elavtal och aktuella elpriser…?
Kolla våra Frågor & Svar – enkelt, snabbt och ingen telefonkö.

Om frågorna och svaren inte hjälpte dig, kan du kontakta vår kundservice, antingen per e-post eller telefon.

Öppet vardagar 9–16. Vid helgdagar kan avvikelser förekomma.

Vardagar kl. 9–16
08-43 737 858
Hitta svar på Frågor och svar sidan.