Om oss

Lumo Energi är ett nordiskt elbolag, som grundades 2015. Vi är ett litet och flexibelt elbolag med sakkunnig kundservice – och närmare 70 000 nöjda kunder! Hos oss är kunden – du – i centrum! Vi har helt enkelt din el i fokus.

För oss som elbolag är det viktigt att bemöta våra både befintliga kunder och nya kunder väl. Vi tar ära i att sköta dina ärenden snabbt och att vara informativa, klara och tydliga i våra svar, så du inte behöver fråga flera gånger. Vi kontaktar också elnätsbolaget om det behövs och sköter gärna saker från början till slut och knyter alla lösa ändor, så de inte kommer åt att orsaka mer problem och funderingar.

Våra värderingar

  • Pålitlighet. Vi är ett elbolag med din el i fokus.
  • Hjälpsamhet. Vi lyssnar och svarar när du frågar. Vi är här för dig.
  • Sakkunnighet. Vi löser dina elproblem – vi skapar inte nya.

 

Märk! Vi utnyttjar inte telefonförsäljning av elavtal, så om någon ringer och uppger sig vara från Lumo Energi och vill sälja ett elavtal till dig rekommenderar vi dig att helt sonika lägga luren på. Läs mer om oseriös telefonförsäljning i Energiföretagens pressmeddelande.

Lumo Energi består av Otto, Markku, Nina, Henna och Sarah.

Personalen på Lumo Energi

Lumo Energi består av Otto, Markku, Nina, Henna och Sarah. Vi är alla här för dig och vill se till att du får just det elavtal du behöver!

Vad tycker du utgör kriterierna för ett bra elbolag?

Vi tycker att det bästa elbolaget bl.a. ska vara pålitligt, ha ett bra elpris, lyssna till och kommunicera med sina kunder och tåla feedback. Vi med andra ord gärna emot din feedback och försöker uppfylla de behov du har gällande dina elavtal. Krävs det, så ändrar vi på saker i mån av möjlighet.

Välkommen till Lumo Energi!

Teckna elavtal med oss

Hur kan vi hjälpa dig?

Undrar du över fakturering, aktivering av autogiro och elavtal …?
Kolla våra Frågor & Svar – enkelt, snabbt och ingen telefonkö.

Om frågorna och svaren inte hjälpte dig, kan du kontakta vår kundservice, antingen per e-post eller telefon.

Öppet vardagar 9–16. Vid helgdagar kan avvikelser förekomma.

08-43 737 858 [email protected]