Teckna elavtal på förhand!

Teckna nu ett tidsbundet Trygg Fast elpris-avtal på förhand till ett billigt pris! Ett fast elpris är ett enkelt och stabilt val. När du förbeställer elavtalet, som kan börja tidigast i april, får du avtalet extra billigt!

Varför välja att teckna elavtal på förhand?

  • Jämnt och billigt elpris hela bindningstiden
  • Avtalslängd 12, 24 och upp till 36 månader
  • 0 kr fast avgift under hela avtalet
  • Kan börja tidigast 1.4.2022

Obs! Elavtalet säljs i elområde 1–3.

Teckna elavtal på förhand!

När du förbeställer ditt elavtal i god tid, får du ett extra billigt elpris!

Ett fast elavtal gör det lätt att beräkna vad du ska betala för din elanvändning och du stöter inte på oväntade kostnader. Du får på en gång ditt elavtal under kontroll för en längre tid, utan att behöva oroa dig för förändringar i elpriset. Ett tidsbundet elavtal skapar stabilitet och trygghet i vardagen och ger dig förutsägbarhet. Det är alltid lättare att förbereda sig för det egna hushållets utgifter när det fasta elpriset inte orsakar överraskningar.

Nu får du också teckna elavtal på upp till tre år utan fast månadsavgift!

Det förbeställda fasta elpriset består av

  • Fast elpris/kWh
  • Fast avgift 0 kr/mån. under hela avtalet (norm. 39 kr/mån.)

Moms 25 % ingår.

Priset gäller från leveransens början, tidigast fr.o.m. 1.4.2022. Säger du upp elavtalet efter att ångerfristen på 14 dagar från tecknandet av avtalet har löpt ut, betalar du en brytavgift, som du kan läsa om i avtalsvillkoren. Märk alltså att detta gäller även om själva leveransen inte börjat ännu. 

Förbeställt elpris, börjar löpa 1.4.2022

12 månader

Elområde 1 & 2: 61 öre/kWh
Elområde 3: 97 öre/kWh

24 månader

Elområde 1 & 2: 53 öre/kWh
Elområde 3: 83 öre/kWh

36 månader

Elområde 1 & 2: 52 öre/kWh
Elområde 3: 79 öre/kWh

Notera följande om du tecknar Förbeställt Trygg Fast elpris-elavtal med fullmakt

Tecknar du ett elavtal med oss med en fullmakt, säger vi upp ditt elavtal åt dig med ditt nuvarande elbolag. Tänk på att vi inte säger upp elavtalet genast utan först när det löper ut, för vi vill inte att du hamnar betala brytavgift till ditt nuvarande elbolag. Om det händer så att ditt nuvarande elavtal löper ut före det förbeställda Trygg-elavtalet kan börja (1.4.2022), kommer du att läggas på vårt Kvick Rörliga elavtal under tiden fram tills dess att det Förbeställda avtalet börjar i april 2022.

Lägg till vindkraft

Lägg till en fossilfri energikälla till ditt elavtal och bidra till en renare framtid! Alla våra elavtal kan kompletteras med 100 % vindkraft eller Klimatmix.

100 % vindkraft +öre/kWh
På en årsförbrukning av 2 000 kWh blir det 100 kr

Klimatmix +3,75 öre/kWh
På en årsförbrukning av 2 000 kWh blir det 75 kr

Kort om tidsbundet fast elavtal

Namnet säger allt: ett tidsbundet fast elavtal binder kunden till en viss tid och ett visst pris. I ett fast elavtal är elpriset detsamma under hela avtalstiden. Storleken på elräkningen varierar bara beroende på hur mycket el som går åt. Avtalens löptid varierar från ett till tre år. Ett ettårigt visstidsavtal är bindande för kunden i ett år och två år i två år o.s.v. Läs mer om vad fast elavtal innebär.

Teckna elavtal

Uppsägning av förbeställt elavtal

Du kan i princip inte säga upp elavtalet under bindningstiden. Säger du upp elavtalet medan det pågår tas en brytavgift ut för att kompensera avtalsbrottet. Märk att vid ett förbeställt avtal gäller detta genast efter att ångerfristen gått ut, fastän själva elleveransen inte ännu har börjat.

Tips! Teckna bytesrätt i samband med ditt elavtal, så har du rätt att ingå ett nytt tidsbundet avtal under din pågående avtalsperiod.

Vid en flytt kan ett tidsbundet elavtal vanligtvis sägas upp innan bindningstiden löpt ut. Läs mer om att säga upp elavtal.

Lägg till en bytesrätt till ditt elavtal, så får du teckna nytt elavtal under bindningstiden utan att betala brytavgift.

Mer flexibilitet med bytesrätt

Bytesrätt är en avgiftsbelagd tilläggstjänst som ger dig rätt att ingå ett nytt tidsbundet avtal under din pågående avtalsperiod. Enkelt sagt: lägger du till bytesrätt till ditt tidsbundna elavtal så kan du teckna om ditt elavtal utan brytavgift om elpriset går ner.

Läs mer om bytesrätt

Hur kan vi hjälpa dig?

Undrar du över fakturering, aktivering av autogiro och elavtal …?
Kolla våra Frågor & Svar – enkelt, snabbt och ingen telefonkö.

Om frågorna och svaren inte hjälpte dig, kan du kontakta vår kundservice, antingen per e-post eller telefon.

Öppet vardagar 9–16. Vid helgdagar kan avvikelser förekomma.

08-43 737 858 [email protected]