Elavtal Pensionär

Är pensionen liten och det känns som att den inte räcker till allt? Om elkostnaderna utgör en stor del av månadens fasta utgifter är det värt att kolla om du kan få din el köpt till billigare pris. Lumo Energi erbjuder elavtal till pensionärer och seniorer till bra pris, oavsett om du bor i eget hus eller en mindre lägenhet inne i centrum. 

Vad är bästa elavtal för pensionärer?

När det är viktigt att kunna beräkna de månatliga utgifterna rekommenderar vi ett elavtal till fast elpris. Då behöver du inte fundera på dina elkostnader för elpriset per kilowattimme är samma från månad till månad. Det blir lättare att förutse storleken på elräkningen, som endast varierar enligt den egna förbrukningen.

Teckna på förhand ett elavtal för nästa år och få ett bra elpris! 

Läs mer och teckna

190 öre/kWh

+ 0 kr fast avgift/1:a mån.

Fortlöpande Fast pris
Priset gäller för elområde 3, inkl. moms.
(norm. fast avgift 36,25 kr/mån.)

Teckna

Märk! På grund av marknadssituationen har vi inga normala fastprisavtal just nu!

För närvarande har vi ingen möjlighet att sälja normala fastprisavtal samt fast elpris till er som bor i södra Sverige, elområde 4. Den rådande marknadssituationen påverkar elpriserna så mycket att vi inte kan köpa in ett fast elpris. Så fort marknadsläget blir bättre kommer vi erbjuda fasta priser igen.

Märk! Elpriset varierar enligt elområde, så se till att du kollar för just din ort. Hitta ditt elområde på hittaid.se.

Elavtal till rörligt elpris

Ett elavtal till rörligt elpris kan bli billigare i längden, men eftersom det varierar mycket från månad till månad är det kanske inte det tryggaste valet om man noggrant måste veta och kunna beräkna sina månatliga utgifter. Har du en ekonomisk buffert och klarar av att elpriset stiger dramatiskt en månad, kan du därmed också genast dra nytta när elpriset faller.  

Bekanta dig med vårt elavtal Kvick Rörligt elpris

Fri månadsavgift

Oavsett elavtal betalar du nu ingen fast månadsavgift det första året. Väljer du att teckna Trygg Fast elpris för 2 år, är månadsavgiften 0 kr under det första året och 39 kr/månad (inkl. moms) under det andra.

Satsa på vindkraft även när du tecknar elavtal pensionär för en grön framtid för alla efterkommande generationer.

Tre frågor frågor om elavtal

Jag vill jämföra elavtal och elpriser, hur gör jag?

Läs mer om för- och nackdelarna med de olika typerna av elavtal som finns och få hjälp med att hitta rätt elavtal, som passar just dig.

Jämför elavtal och elpriser

Var hittar jag era avtalsvillkor?

Läs våra särskilda avtalsvillkor och allmänna avtalsvillkor på vår sida med övriga juridiska dokument som vår integritetspolicy.

Våra avtalsvillkor mfl.

Har jag rätt att ångra mig?

Javisst, det har du! Om du har tecknat ditt elavtal på distans, alltså på nätet, har du enligt lagen om distansavtal utanför affärslokaler 14 dagars ångerrätt. Du kan ringa 08-43 737 858 eller skicka e-post till oss [email protected] med din begäran om att du ångrar ditt elavtal.

Hur kan vi hjälpa dig?

Undrar du över fakturering, aktivering av autogiro och elavtal …?
Kolla våra Frågor & Svar – enkelt, snabbt och ingen telefonkö.

Om frågorna och svaren inte hjälpte dig, kan du kontakta vår kundservice, antingen per e-post eller telefon.

Öppet vardagar 9–16. Vid helgdagar kan avvikelser förekomma.

08-43 737 858 [email protected]