Elavtal

Oberoende av om du endast vill byta elbolag eller är i stånd att flytta hittar du det bästa elavtalet för dig hos Lumo Energi! Vi lyssnar och svarar när du frågar om elavtal; vi är här för dig och vi har din el i fokus. Vi är ute för att lösa dina elproblem, inte skapa nya.

Våra elavtal

Välj ett elavtal som passar just dig. Vad har du för behov? Föredrar du en elräkning som du enkelt kan förutspå priset på? Klarar du av plötsliga pristoppar och ser framemot prisdalarna? Våra elavtal Trygg Fast pris och Kvick Rörligt pris svarar just mot dessa.

Kolla ditt elpris

PS! Är du mikroproducent, så köper vi också ditt överskott – läs mer här.

Elavtal till rörligt pris

Med ett rörligt pris får du alltid det aktuella börspriset när det varierar enligt säsong. På senaste tid har spotpriset rasat rejält på nordiska elbörsen och det har i sin tur sänkt elpriset hos konsumenten. Ibland kan hoppet ske åt andra hållet och priset stiger. Men i längden blir ofta rörligt pris fördelaktigast, eftersom topparna och dalarna jämnar ut varandra.

Elavtal Kvick Rörligt pris löper tillsvidare.

Vår löfte! Ingen fast avgift de 12 första månaderna.

Läs mer

Elavtal till fast pris

Med ett fast pris betalar du ett förbestämt pris per kilowattimme – utan att påverkas av prissvängarna på elmarknaden. Fast pris är ett tryggt val, som gör att du inte behöver oroa dig för att elräkningen skulle ändra mycket per månad, speciellt inte om din energiförbrukning hålls på samma nivå. 

Elavtal Trygg fast pris har 6 eller 12 månaders bindningstid och 0 kr fasta avgifter
Kampanjpris: fast avgift normalt 48,75 kr/mån. – du sparar på 6 mån. 292,50 kr och på 12 mån. 585 kr! 

Läs mer

Vindkraft

Genom att betala lite extra för vindkraft bidrar du till att utveckla och öka andelen vindkraft i Sverige. När du väljer ursprungsmärkt 100 % vindkraft köper vi in ursprungsgarantier som motsvarar den el du använder.

Pris: 5 öre/kWh

Läs mer om vindkraft

Hur kan vi hjälpa dig?

Hitta svar i vår Frågor & Svar – enkelt, snabbt och utan telefonköer.

Om frågorna och svaren inte hjälpte dig, kan du kontakta vår kundservice, antingen per e-post eller telefon.

Öppet vardagar 9–16. Vid helgdagar kan avvikelser förekomma.

08-43 737 858 [email protected]