Elavtal till billigt elpris för dig i Göteborg

Lumo Energi är elbolaget för dig i Göteborg. Vi har din el i fokus och erbjuder dig ett billigt elpris och prisvärda elavtal. Teckna elavtal enkelt och snabbt – på webben tar det inte mer än ett par minuter!

Om elavtal och elpris

Vad förväntar du dig av ditt elavtal – vill du aktivt följa med elmarknadens svängningar eller föredrar du att bara betala elfakturan när den kommer? Välj ett elavtal som passar just dig, ditt hushåll och plånbok.

63,75 öre/kWh

Teckna elavtal
på förhand!

  • 36 mån. fast elpris nu extra billigt!
  • 0 kr fast avgift under hela avtalet
  • Kan börja 1.3.2022.

Elavtalet säljs i elområde 1–3.

Teckna

Elavtal Göteborg

Kvick Rörligt pris

  • Första månaden till halva priset!
  • 12 första månaderna utan fasta avgifter!
  • Alltid det aktuella börspriset
  • Kräver inte lång bindningstid

Teckna rörligt elpris

 

Trygg Fast pris

  • De första 12 månaderna nu utan fasta avgifter!
  • Fast kilowattpris under bindningstiden
  • Bästa alternativet vid högre förbrukning
  • Kortare och längre bindningstider

Teckna fast elpris

Teckna elavtal Göteborg med vindkraft och gör en insats för klimatet.

Vill du ge klimatet ett handtag?

Lägg till en fossilfri energikälla till ditt elavtal och bidra till en renare framtid i Göteborg! Alla våra elavtal kan kompletteras med 100 % vindkraft eller Klimatmix.

100 % vindkraft +5 öre/kWh
På en årsförbrukning av 2 000 kWh blir det 100 kr

Klimatmix +3,75 öre/kWh
På en årsförbrukning av 2 000 kWh blir det 75 kr

För små hushåll i Göteborg

Ett rörligt elpris följer elpriset på elmarknaden och varierar månatligen. Det marknadsbaserade elpriset passar dig som alltid vill ha din el till det senaste priset och vill utnyttja prisnedgången genast när den kommer! Utöver spotpriset betalar du vårt påslag, inkl. elcertifikat.

Ett rörligt elpris passar bra för hushåll med lite mindre förbrukning, eftersom variationerna i elräkningen blir inte så påfallande när det går åt mindre energi.

Läs mer om Rörligt elpris

 

Bekymmersfritt elavtal för större hushåll i Göteborg

Med ett tidsbundet elavtal till fast pris, slipper du fundera på elavtal för en längre tid framåt. Elpriset bestäms vid teckningstillfället och håller samma pris under hela bindningstiden. Därför är det enkelt att veta vad du betalar varje månad för din el och behöver inte oroa dig för att elpriset skulle skena iväg under kalla vintermånader. Ett bekymmersfritt val med andra ord!  

Läs mer om Fast elpris

 

Elnätsbolag i Göteborg

Ditt elnätsbolag beror på var du bor, eftersom de är ansvariga för själva nätet, kablarna och infrastrukturen som hämtar elen hem till dig. Elleverantör å andra sidan kan du välja. Elnätsbolaget i Göteborg är Göteborg Energi Nät AB.

Kontakta oss

Vill du veta mer om våra elavtal eller behöver du hjälp med t.ex. fakturering? Kontakta vår kundservice per e-post eller telefon.

Se våra kontaktuppgifter