Lumo Energi

Elavtal till billigt elpris för dig i Göteborg

Lumo Energi är ett litet nordiskt elbolag för dig i Göteborg. Vi har din el i fokus och erbjuder dig ett billigt elpris och prisvärda elavtal. Teckna elavtal enkelt och snabbt – på webben tar det inte mer än ett par minuter!

 

Elavtal Göteborg

Kvick Rörligt pris

  • Alltid det aktuella börspriset
  • 12 månader rabatt på elcertifikat + 0 kr örespåslag
  • 12 månader fri fast avgift
  • Kräver inte lång bindningstid

Teckna rörligt elpris

 

Trygg Fast pris

  • Fast kilowattpris under bindningstiden
  • Bästa alternativet vid högre förbrukning
  • Kortare och längre bindningstider

Teckna fast elpris

Vill du ge klimatet ett handtag?

Lägg till en fossilfri energikälla till ditt elavtal och bidra till en renare framtid i Göteborg! Alla våra elavtal kan kompletteras med 100 % vindkraft eller Klimatmix.

100 % vindkraft +7,5 öre/kWh
På en årsförbrukning av 2 000 kWh blir det 150 kr

Klimatmix +6,25 öre/kWh
På en årsförbrukning av 2 000 kWh blir det 125 kr

Hur får jag bästa elbolag och billig el i Göteborg?

När du behöver ett elavtal lönar det sig att jämföra elavtal och elbolag för att hitta det som passar dig och ditt hushåll.

Vad förväntar du dig av ditt elavtal – vill du aktivt följa med elmarknadens svängningar eller föredrar du att bara betala elräkningen när den kommer? Hurdan elanvändning har du – hög eller låg? Är det viktigt för dig att kunna beräkna dina månatliga elkostnader? Uppskattar du ett elbolag med bra kundservice? Tänk på dessa frågor innan du väljer elavtal och elbolag i Göteborg.

Fler tips när du väljer elavtal

 

Sammanfattning olika typer av elavtal och för vem de passar

Nedan är en sammanfattning om skillnaderna mellan ett rörligt elpris och ett fast elpris, samt plus och minus med avtalen.

Mer ingående om skillnader mellan fast och rörligt elpris

 

För små hushåll i Göteborg

Ett rörligt elpris följer elpriset på elmarknaden och varierar månatligen. Det marknadsbaserade elpriset passar dig som alltid vill ha din el till det senaste priset och vill utnyttja prisnedgången genast när den kommer! Utöver spotpriset betalar du vårt påslag, inkl. elcertifikat.

Ett rörligt elpris passar bra för hushåll med lite mindre förbrukning som mindre lägenheter, eftersom variationerna i elräkningen blir inte så påfallande när det går åt mindre energi.

Läs mer och teckna Rörligt elpris

 

Bekymmersfritt elavtal för större hushåll i Göteborg

Med ett tidsbundet elavtal till fast pris, slipper du fundera på elavtal för en längre tid framåt. Ett fast elpris utgör ett stabilt elavtal för elpriset bestäms vid teckningstillfället och håller samma pris under hela bindningstiden. Är du villaägare eller har storfamilj med hög elförbrukning är troligen ett elavtal med fast pris det smartaste valet, för då vet du vad du betalar varje månad för din el. Samtidigt behöver du inte oroa dig för att elpriset skulle skena iväg under kalla vintermånader. Ett bekymmersfritt val med andra ord!

Läs mer och teckna Fast elpris

Elnätsbolag i Göteborg

Ditt elnätsbolag beror på var du bor, eftersom de är ansvariga för själva nätet, kablarna och infrastrukturen som hämtar elen hem till dig. Elleverantör å andra sidan kan du välja. Elnätsbolaget i Göteborg är Göteborg Energi Nät AB.

 

Lumo Energi är ditt elbolag i Göteborg

Lumo Energi är ett nordiskt litet och flexibelt elbolag, som verkar över hela Sverige – också i Göteborg och Västra Götaland. Vår kundtjänst är omtyckt och effektiv och vi sätter ära i att svara snabbt på dina frågor och hjälper gärna när det behövs.

Hur kan vi hjälpa dig?

Undrar du över fakturering, elavtal och aktuella elpriser…?
Kolla våra Frågor & Svar – enkelt, snabbt och ingen telefonkö.

Om frågorna och svaren inte hjälpte dig, kan du kontakta vår kundservice, antingen per e-post eller telefon.

Öppet vardagar 9–16. Vid helgdagar kan avvikelser förekomma.

Vardagar kl. 9–16
08-43 737 858
Hitta svar på Frågor och svar sidan.